Kontakt

Molimo Vas da popunite formular (polja obeležena zvezdicom) kako bi ste bili u mogućnosti da nam prosledite upit. ( Nismo u mogućnosti da obradimo Vaš upit, ukoliko propustite da popunite sva obeležena polja.)

Kontakt
Pošaljite katalog
Molim posetu predstavnika
Einverstaendniserklaerung_newsletter
Einverstaendniserklaerung_Datenerfassung

Bitne informacije

Sigurnost Vaših ličnih podataka je veoma važna za nas, zbog toga sa Vašim ličnim podacima postupamo u skladu sa propisima o sigurnosti ličnih podataka:

Evidentiranje i obrada ličnih podataka
Lične podatke evidentiramo samo u slučaju ličnih usluga kao na primer: slanje ponude prema vašem zahtevu. Saglasni ste da prilikom korišćenja naših usluga Vaši podaci budu evidentirani i obrađeni prema sledećim uslovima:Vaši registrovani podaci se mogu koristiti prilikom davanja odgovora na Vaš upit odnosno prilikom obrada drugih elektronskih usluga. Lične podatke arhivišemo samo na određeno vreme radi dostavljanja odgovara na eventualna kasnija pitanja. Nakon ovoga se svi podaci brišu osim onih koji još nisu evaluirani.

Prosleđivanje ličnih podataka
Arhivisane lične podatke koristimo samo prilikom pružanja elektronskih usluga i ne dozvoljavamo da ih koristi bilo koje treće lice.

Napomena:
Ponudu smo u mogućnosti poslati samo ukoliko prihvatite propise o obradi podataka.

Informacija:

U mogućnosti ste opozvati vašu saglasnost i dostaviti zahtev za brisanje svojih arhivisanih podataka na sledećoj adresi: unsubscribe@krause-systems.de